Biten utav en orm alternativt vinna på Oz Lotto

Bara på skoj, låt oss ta en titt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto alternativt bli biten av en giftig orm eller träffad utav blixten.

Om vi börjar från begynnelsen så är det ungefär 22 gånger fler möjligheter att bliva träffad utav blixten, åtminstone om man bor i Australien där Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi nu likväl är i Australien som vi samtliga vet dräller utav giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger mesta att bliva biten utav en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

Lite föga 1 möjlighet på 9 mindre att dö utav ett bett utav ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på föga 9

Om du blir orolig utav dessa nummer och innehar börjat ta vägen runt och stirra ned i marken alternativt leta efter de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att deplacera blicken upp i skyn.

Det är ungefär 250 gånger fler möjligheter att en meteroit möte världen (inte dig direkt) än att du vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att addera det hela en del;

2 100 000 på 1 möjlighet att träffas utav blixten

5 000 på 1 möjlighet att avlida utav ormbett

5 500 000 på 1 möjlighet att dö av ett stick från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 möjlighet att en (stor) meteorit möte världen

45 679 320 på 1 möjlighet att du vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 chans att man vinner Oz Lotto om man aldrig lirar.

Men alla dessa siffror är totalt oväsentliga för människor (vi alla) avgår vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar. Klicka Här för mer info.

Du må vara buddhamunk eller Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet innehar bildat ett syndikat, och buddhisterna innehar ett också.

Kommunistpartiet

“Jag samt tre övriga medlemmar i partiet har kastat in $ 5 vardera, ”
“Vi tror ej att vi innehar en enorm chans att vinna, men den momentana detonation av hopp är trevlig.
Idag är vi arbetarklassens parti samt arbetarklassen i Australien innehar aldrig varit främmande för annorlunda ideer. ”

Det finns även en som spenderat egna slantar på en annons vari texten uttalar:
”Vill man hjälpa till att sponsra mitt lotto förvärv så jag kan vinna och chans att betala för att avsända en del av våra politiker på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, sekreterare i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att inhandla en biljett när en tidning talade till honom. “Tja hurså inte? ” sade han. “Det är en lastfordon med pengar, alternativt hurdan? ”

Mr Chan drömde om “att göra några tillägg till vår Mingyue Lay tempel i Bonnyrigg, samt genom att skapa grenar för att sprida buddhismen.
Och givetvis skulle vi göra ett litet antal donationer till välgörande ändamål, som vi alltid gör. ”

En hemlös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle inhandla någonstans att bo. ”

Och den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade inhandlat ett par biljetter.
En taleskvinna för mannen nämnde att han planerade att ge ett litet antal vinster till Humpty Dumpty Foundation, som inhandlar utrustning för barnsjukhus.

Också den islamiska samfundet har haft en kommentar. “Koranen uttryckligen förbjuder spel”, säger Keysar Trad, , talesman för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency har jag sett folk som är uppenbart muslimska köpa biljetter till dragningen.
Samt nej, min shejk inte inhandlat någon lott. ”

En nattklubbsägare hade oxå inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle begagnas dels för att bygga barnhem i Sydostasien “, eftersom samtliga ska en anledning att leva, att önskar och att drömma”.

Samt ett litet antal slantar kvar skulle brukas för att betala advokatkostnader, uttalar hans advokat.