Det generösa lotteriet Eurolotto

Är du på jakt efter ett både underhållande och säkert lotteri på nätet? Och på samma gång ett lotteri som faktiskt garanterar rejäla vinster? Det nya nätcasinot Eurolotto har dagliga lottodragningar och erbjuder möjlighet att vinna jackpotten på 25 miljoner € genom lotteriet Majestic Millions. Det är en av marknadens fullkomligt mest generösa vinster, och Majestic Millions utgör dessutom Europas största dagliga lottdragning.

Eurolotto är en mycket seriös aktör och samtliga insättningar samt uttag är 100 % säkert. Den som vill ha full kontroll över sitt spelande ges möjlighet att sätta sin egen budget. Den som är registrerad spelare hos Eurolotto ges en översikt över samtliga sina transaktioner, insättningar samt uttag.

På Eurolottos webbplats hålls dagligen livedragningar kl. 20:00 CET. En integrerad klocka på webbplatsen räknar hela tiden ner till kommande dragning. Man behöver inte oroa sig för att missa någon dragning med tanke på att det finns möjlighet att lätt och smidigt se resultatet av dragningar bakåt i tiden. Det finns nämligen en kalender integrerad med webbplatsen där man kan klicka på det datum som man önskar resultat för.

En lott hos Eurolotto kostar 2€ och kan köpas varje dag fram till klockan 18:00 CET, d.v.s. fram till två timmar innan dragning. Varje lottnummer består av 5 siffror samt 2 bokstäver. För att det ska generera vinst räcker det med att matcha första numret i ordningen. Desto fler nummer och bokstäver som matchas desto större vinst. För att vinna 2€ krävs endast att ett nummer är korrekt. Den som vill veta hela vinstplanen kan besöka Eurolottos lättöverskådliga webbplats.

Den jackpott som står att vinna är en så kallad livräntevinst som Eurolotto delar upp på 30 utbetalningar på 29 år. En av Maltas största banker garanterar livräntan. Den allra första utbetalningen kommer genomföras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har varit.

Med tanke på att så mycket som var tionde lott ger vinst så är det totala vinstutbudet otroligt generöst. Vinsterna upp till jackpotten varierar mellan 2€ och 50 000€. Det är bara att gå loss redigt på dina lyckonummer och dina favoritbokstäver.

Det tar inte alls lång tid att komma igång och spela. Men först och främst måste 18-årsgränsen uppfyllas och dessutom är användaren förpliktigad att läsa samt godkänna Eurolottos regler samt villkor. Då kan du fylla i ett registreringsformulär som finns på Eurolottos webbplats. Vidare blir du bekräftad användare via e-post och därefter kan du utföra din första insättning. Som bekräftelse på att du är med i dragningen levereras ett kvitto omedelbart på skärmen samt ett via e-postmeddelande.

Frågor besvaras dygnet runt kring allting som rör spelande på Eurolottos webbplats. Välj att antingen konversera via telefon, e-post eller chatt. Passa även på att registrera dig för nyhetsbrev då Eurolotto ideligen skickar ut färsk upplysning om nyheter och kampanjer. Mer lotto info här.

Eurolotto drivs och ägs av OTTO Malta Limited som är företag registrerat på Malta som har registreringsnummer C 44085. Det är dotterföretag till det svenska Cherry AB som grundades så tidigt som 1963 och har således naturligtvis en mycket lång erfarenhet av spel. Cherry AB, vars B-aktie är noterat på AktieTorget, har drygt 2000 aktieägare.