Direkta dragningar av resultat lotto i Tv

TV4s dragningar av veckans resultat lotto sänds kl. 19.55 var lördag, antingen i huvudkanalen alternativt i TV7. Denna kanal och tid har varit bestående under alla de år som lotto har funnits. På senare år dras veckans lotto resultat också på onsdagar, men då kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Svenska spels lotto har funnits sedan 1980 och har blivit svenskarnas i särklass mest omtyckta spel. Man behöver inte uppdatera sig om några odds alternativt lära sig vilka hästar, lag alternativt sportutövare som är i aptitlig design före årets tävlingar. Man lirar på slumpmässigt dragna siffror och hoppas på tur. Samtidigt är där fler spänningsmoment i lotto än i t ex skraplotter, som man ju kan raspa direkt och sedan dumpa i soporna. Spänningen man får där varar i värsta fall inte mer än i ett litet antal minuter. Mer info: På denna sajten

En lottorad fyller man i, antingen för hand inne hos ett spelombud, alternativt online genom någon spelsajt. Tillvägagångssättet för de olika metoderna skiljer sig till ganska mycket och olika metoder har annorlunda sorters anhängare. De som har spelat lotto i många år och gör det lite pga bruk och försäkran, väljer inte dän stunden inne hos sitt spelombud i första taget. Ofta ser man en liten flock gubbar med hatt på sig inne hos spelombudet var onsdag samt lördag strax före spelstopp. De sitter antagligen där med en bägare kaffe och någon god bakverk medan de med omtanke fyller i sin lottorad. Siffrorna har de antagligen funderat ut under veckan som vandrat, eller så hittar de på kombinationen å stående fot. Alla har sina egna ritualer när det kommer till lottospel samt spel i annat.

Den mer bekväme lottospelaren slår sig ned före PC:n när suget efter att avsända in en lottorad slår till, även internetspelarna har ritualer, men i mindre utsträckning än ombudsspelarna. Man kan fylla i samt skicka in sin lottorad när man vill fram till spelstopp som infaller kl. 15.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Lotto lördag resultat och lotto onsdag resultat kan man sedan antingen se på TVn eller, om man skulle missa sändningen på internet.

Är man del i en familj som har det som hävd att spela å lotto varje vecka, antagligen på onsdag för att smaksätta arbetsveckan lite, alternativt på lördag för att fira helgen, så brukar presentationen av resultat lotto vara en av veckans höjdpunkter. I de flesta fall har man spelat ett predisponerat mängd lottorader, kanske en rad per närstående, samt alla sitter ihop hemma i tevesoffan för att se boll för boll lockas ur dragningstumlaren. Att avskilja sådan gastkramning med sina närmaste är underbart och blott det gör det värt att satsa på lotto.

Motsatsen till detta händelse är den ensamme spelare som bara slår vad på lotto för att någon dag inbringa lotto jackpott. Denna jackpott kallas drömvinsten samt utdelar när man får alla rätt på lotto samt samtidigt lyckas pricka rätt på Jokern. Summan man får genom drömvinsten är på åtminstone 75 miljoner kronor.

Genom Internet kan man numera spela på börsnoterade Oz Lotto som får Svenska Spels jackpottar att se löjligt små ut. Man kan också spela framåt i tiden och får mejl när det är jättejackpottar på gång så man kan satsa en rad extra.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Den som står i teverutan vid var beskrivning av resultat lotto är TV4s Ulrica Bengtsson.