Hurdan du kan öka dina chanser att vinna OZ Lotto

För de flesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto bara en fantasi.

Men i enlighet med somliga lirare är det sätt att öka sina chanser att vinna Lotto och med flertal små vinster kan det ge oss mer slantar att inhandla flera spel och förhoppningsvis placera pilen i centrum samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om siffror, slumpen samt matte.

När Lotto är ett spel som inte innehar någon egentlig statistik så menar ännu många lirare att det spelar en angelägen roll i detta spel.

Det är så många olika metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här har jag plockat ett litet antal.

Prova att plocka två låga nummer 1-15, 2 medelstora nummer 16-30 samt två höga siffror 31-45 för OZ Lotto spel, detta kan variera för olika övriga länder, men i bas samt botten skall du avskilja det totala antalet nummer i tre separata kolumner.

Om du surfar en del samt tar glimt på förut konklusion kommer du att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas och mycket sällan är de alla samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer upp.

Men om du skulle välja siffror 1, 5 i en grupp och en grupp med 19, 26, samt sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle man få en bättre chans att vinna alldenstund siffrorna är jämnt utspridda på samma sätt som de flesta resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man lirar exempelvis Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Flera av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebära att man ska välja dina sex nummer baserat kring detta så att man återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 som ligger väl i ramen för den teorin.

För att öka dina chanser alternativt odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, skall man oxå se till att gardera med några extranummer, fast det är en fråga om hurdan mycket pengar du kan och önskar satsa.

Kanske man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt starta ett syndikat?

Man kan begagna dessa metoder på Powerball, lördag, måndag samt onsdag afton Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag innehar själv inte inhandlat en autopick (Oz lotteries websajt har en tjänst du kan begagna där systemet slumpmässigt väljer de nummer du ska satsa på) lottotalong i år och sedan jag började komma dessa enkla regler innehar jag innehar vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick. Bra tips här

Problemet jag hittade när jag brukade autopick var att numren ofta kom tre i grupp som exempelvis 19, 20, 21 vilket är mycket ovanligt i Lotto.