I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en axiom lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens ljus år 1980 samt då var det dragning bara på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels största money maker med miljarder kronor i statlig vinst varje år. Spelet är enkelt och lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir en aning av ett event att var vecka få bänka sig vid TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad möjligen skänker en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 och har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera rejält, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt lätt att lära sig samt kanske är det på grund av detta som spelet lockar så många lirare. Man väljer ut sju nummer mellan 1-35 samt har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 samt tar ungefär 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man dessutom chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medans andra blott kryssar i någon rad då och då, för att andan plötsligt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur just nu. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset alternativt en hundring på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto och vinna några småsummor alltemellanåt är ett festligt inslag i vardagen för många människor, men det kan oxå förvandlas till ett beroende som sakta men säkert tar upp mer och mer av ens tid, hushållning och bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika tillgänglig assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam och kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nästan hur lite eller mycket pengar man vill samt det är ett hett förslag att hålla spelkostnaderna nere. Många människor behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka. Klicka Här för mer info

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används ännu, många anser att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.