Kl 18:25 presenteras Lotto Onsdag Resultat I TV 4

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en axiom lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens belysning år 1980 och då var det dragning endast på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels Inkomstkälla money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Lotto är lätt och lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig framför Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 samt har som mest gett en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera stort, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt enkelt att lära sig samt kanske är det på grund av detta som spelet lockar så många lirare. Man väljer ut sju siffror mellan 1-35 samt har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man några pengar på Jokern i samband med sin lottorad så har man därjämte chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medan andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan plötsligt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset alternativt en hundring på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto och vinna ett litet antal småsummor då och då är ett roligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett avhängig som sakta men säkert tar upp mer samt mer av ens tid, hushållning samt oro. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika tillgänglig assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till samt med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står allen och kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nära nog hur lite alternativt mycket pengar man vill och det är ett hett tips att hålla spelkostnaderna betryckt. Många människor behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex bara selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, anskaffa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många anser att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online. Klicka Här för mer info

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.