Kolla ditt lotto resultat i TV4s lotto onsdag

Från begynnelsen hade man Svenska Spels lottodragningar endast på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper in till sitt spelombud för att satsa på en lottorad eller ett par, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med ordinarie arbetstider hinner precis. Resultatet för lotto onsdag presenteras i TV-apparat 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 och idag är det ihop med Keno det populäraste spel i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan och idag finns det möjlighet att kombinera sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur ger en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flertal miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto fungerar som så att man väljer ut 7 a emellan 1-35 samt ju fler rätt man har, desto större chans har man på avans. Får man alla rätt så vinner man i regel en bastant summa samt har man därjämte åtminstone två rätt på Jokern så kammar man hem Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer var år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Detta med att spela på lotto eller andra spel är något som de flesta har en förhållande till samt i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar upp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende samt som följd får allvarliga sociala samt ekonomiska bekymmer. För varje vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare och många av dem känner att det nästa gång egentligen är just de som kommer att inbringa den där stora summan som skall föreslå gottgörelse på problemen alternativt betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar emellertid av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta opp en specifik spelsumma att satsa för varje månad samt tittar på sitt spelande mer som ett dramatisk inslag i vardagen än som ett sätt att förvärva pengar. Sedan man började framföra lottoresultat också på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar samt onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Somliga har sitt spelande som en helig rit, medan andra är mer avslappnade samt lirar en aning då och då när lusten faller på eller man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade forte kopplat till turtecken, alltså signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är tillägg lyckosam just idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundrakronorssedel på marken.

Ett litet antal lirar i ansamling samt har spelandet som en social evenemang, i somliga fall delar man till samt med på spelraderna samt delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst egen affär ohöljd av en mängd rituella idéer, som att man måste kryssa i sina nummer med en särskild penna alternativt begagna sig av särskilda turnummer. Minsta abnormitet kan demolera denna persons spelupplevelse. Läs mer här

Lotto lördag samt lotto onsdag funkar absolut likadant, men med annorlunda dragningstider.