Kolla på lotto lördag resultat i TV4

Lotto lördag resultat presenteras i TV-kanal fyra emellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en väl inpräntad tradition bland lottospelare. Nuförtiden dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i samband med lottodragningen utser man oxå veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag och det finns ett flertal anledningar till detta. Mestadels är man ledig på lördagen och söndagen vilket innebära att lördagen är den endaste dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt lägga sig på kvällen utan jobbångest inför morgondagen. De flesta familjer festar till det med aptitlig mat och lördagsgodis samt hittar inte sällan på tillägg skojig saker att göra samt för en fullkomlig del ingår där lotto lördag resultat. Innan man slår på kvällens film, alternativt gör sig beredd för bjudning så kollar man under fem snabba samt spännande minuter på veckans lottoresultat. Kanske får man en extra motiv att celebrera?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, kanske är det oxå på grund av detta man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan och brukar kunna kännas seg samt krävande. Det är på grund av detta bra att hava ett islag som piggar upp, något man kan se fram gentemot under dagen. Lotto onsdag är en strålande idé!

Lotto lördag resultat är numer en vana med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta spelar man tillsammans med någon i familjen alternativt med kompisar, att dela spelglädjen ger så mycket mer än om man bara lirar för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har väldigt stor omsättning. Man kan förstås oxå satsa på utländska sajter, men vill man satsa lotto och få deltaga på spänningen när lotto lördag resultat presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man slår vad på lotto så väljer man ut sju av 35 siffror i en rad. Var siffra presenteras enskilt så om man skall vinna måste alla siffrorna både stämma och anlända i rätt ordning. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det vinst oxå vid sex samt fem rätt. Samtidigt som man lirar på Lotto kan man också satsa på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar och onsdagar samt spelar man Joker och Lotto samtidigt har man möjlighet att vina Sveriges största avans – Drömvinsten.

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en angelägen del av lördagen och en tag laddad med gastkramning och förväntan. Läs mer här