Lördagsmys med lotto resultat lördag på Tv

Lotto Resultat Lördag

Lotto resultat lördag presenteras i TV4s direktsända dragning klockan 19.55, så har det varit ända sedan lotto presenterades av Svenska Spel år 1980. Spel lotto vann snabbt sin trogna flock fans samt det finns folk som sedan starten har spelat lotto ända sedan starten för över 30 år sedan.

Lotto är ett 100%-igt turspel, det finns inga som helst möjligheter att förutse dragningen av de 7 siffror som består veckans lottorad. Siffrorna väljer man ut mellan 1-35 och vill man så kan man ibland lägga till en joker på det, för möjlighet att vinna lotto jackpot. Lottojackpotten kallas Drömvinsten samt har hängt med sedan år 2005. De som viner drömvinsten får en summa på minimum 75 miljoner kronor, vilket är svindlande mycket pengar.

Via Internet kan man spela på börsnoterade Oz Lotto och vinna jättevinster i AU-dollar. Där räcker det att lottoraden är rätt och förhoppningsvis får detta Svenska Spel att börja med bättre vinster. Det är bara ibland jackpottarna är värda namnet – på Oz Lotto är dom alltid jättelika.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Det är emellertid relativt få som någonsin får ta del av några större summor pengar tack vare lotto. Den största vinnaren i detta idé är helt klart den svenska staten som drar in miljarder kronor var år. Lotto är en stor del i detta då lotto samt andra sifferspel är Svenska Spels största kassakor. Det finns många som idag ställer sig undrande till den moraliska aspekten i att staten har monopol på spelande, i isynnerhet när spelmissbruk har blivit ett så pass utbrett problem.

Det är när annonser dag efter dag visar lyckliga storvinnare i media, men nära nog aldrig lyfter fram de offer för speldjävulen som blir allt fler i vårt samhälle, som man kan fråga sig vilket som är viktigast för staten – den stora inkomstkällan, alternativt människors hälsa? Det börjar till slut dykning upp terapigrupper för spelberoende, men gentemot andra typer av beroenden som alkoholister alternativt narkomaner så får de som hamnar i spelmissbruk enormt en aning hjälp – i synnerhet från staten. Dock sällan från lotto, sjukdomen orsakas oftas av spel i realtid som spelautomater eller Bingo. En stående kupong på lotto varje vecka är att betrakta som ofarlig om insatsen är rimlig och inte allt man har.

Det är pga allt detta som det är oerhört viktigt för var samt en att själv ta ansvar för sitt spelande. Berätta sig själv om statistik och ta åt sig de råd som ges av andra spelare. Avsätt en försumbar belopp för spel varje månad samt kom på sätt för att minimera risken att du överstiger denna summa. För var drömvinst som delas ut har många av människor gått med större samt mindre förluster. Läs mer här

Skulle man hava spelat på veckans lördagslotto men möta missa dragningen av lotto resultat lördag, så finns det möjlighet att kolla sin rad på internet eller genom Text-Tv, så det finns ingen motiv att oroa sig om man har övrigt för sig strax innan kl. 20 på lördagen. Spelstopp för lotto lördag resultat infaller kl. 17.45 samma dag. Är man mer sugen på att spela före onsdagens lotto dragning så infaller spelstopp kl. 17.15 och livedragningen sker kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Dragningen av lotto resultat lördag sänds alltemellanåt i TV4 samt alltemellanåt i TV7, beroende på hurdan TV-tablån ser ut i övrigt.