Lotto resultat var onsdag och lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel händer på lotto lördag kl. 19.55 samt onsdag kl. 18.25 och hundratusentals tittare sitter redo med sin kupong i framtidstro om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, faktum är att det är Lotto som i kombination med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver ett litet antal kunskaper hos spelaren för att förbättra hans alternativt hennes odds. Det skall blott enormt mycket tur till för att man skall inbringa en jackpott värd att nämna.

Om man slår vad på lotto så kan man ibland samtidigt spela på Jokern samt därmed hava chans att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den heta. Drömvinsten skänker alltid en enskild lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att spela på lotto? Främst och främst finns det nog en djupt önskan i de flesta av oss att plötsligt få en stor antal pengar, utan större prestation eller ansträngning. Vissa är mer optimistiska än andra samt många antar att de bär på tur som en fin dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar också många spelares rutin för de där själva och för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är minimal chans att minsann vinna något av nog värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som lirar på lotto sedan många år tillbaka har antagligen strikta regler kring sitt spelande. Antagligen avsätter de en viss belopp per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år. Mer info: På denna sajten

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att spela å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en fika och en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn samt ro och med begrundan fylla i sin lottorad. Sedan betalar man och går hem och väntar på lotto onsdag resultat alternativt lotto lördag resultat, beroende på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt en aning äldre och bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig framför burken för att fylla i sin lottokupong och med blott ett litet antal klick är raden inskickad. Charmen i att spela lotto är utbytt mot effektivitet kring spelandet, vilket passar i dagens stressade samhälle.

Spelstopp infaller vid samma tid varje veckan, kl. 17.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest populär, men många slår vad också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.