Lotto resultat varje onsdag och lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 då hundratusentals tittare sitter beredda med sin kupong i framtidstro om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, faktum är att det är Lotto som i kombination med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Eventuellt är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver några kunskaper hos spelaren för att förbättra hans eller hennes odds. Det ska blott väldigt mycket tur till för att man skall inbringa en vinst värd att ange.

Om man slår vad på lotto så kan man alltemellanåt samtidigt spela på Jokern samt därmed hava chans att vinna lotto jackpot – eller Drömvinsten, som den heta. Drömvinsten skänker alltid en individuell spelare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att spela på lotto? Främst och framförallt finns det nog en djup begär i de flesta av oss att abrupt få en enorm mängd pengar, utan större prestation eller ansträngning. Vissa är mer optimistiska än andra samt många antar att de bär på tur som en fin dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar också många spelares rutin för dem själva och för andra. Att statistiken tydligt meddelar att det är knapp chans att faktiskt vinna något av nog värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som lirar på lotto sedan många år tillbaka har antagligen strikta regler kring sitt spelande. Kanske avsätter de en viss summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år.

Man kan idag gå tillväga på en del olika sätt för att spela å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ner till sitt spelombud, beställer en fika samt en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn och lugn samt med eftertanke fylla i sin lottorad. Sedan betalar man samt går hem och väntar på lotto onsdag resultat eller lotto lördag resultat, beroende på vilken veckodag man befinner sig på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt lite äldre samt bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka. Mer info: På denna sajten

Den yngre lottospelaren bänkar sig före burken för att fylla i sin lottokupong samt med blott några klick är raden inskickad. Charmen i att satsa lotto är utbytt mot effektivitet runt spelandet, vilket passar i dagens stressade by.

Spelstopp infaller vid samma tid varje veckan, kl. 17.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest populär, men många slår vad också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.