Lotto.se – den mest eftersökta lottodomänen I sverigese – spelsveriges mest eftertraktade domän

Lotto.se är en mycket eftertraktad område i Sverige som för närvarande upptas av Lotto Sport Italia som är Italiens största märke för sportkläder och sportskor. I Italien betyder Lotto ”mycket” och har ingen relation till den spelform vi älskar så innerligt här i nord.

Lotto är nämligen i Sverige förknippat med spel samt även om ordet härstammar från italienskan så är det idag väldigt integrerat i det svenska. Ända sedan 1500-talet har man använt termen Lotto i hasardspelsammanhang. Lotto.se är alltså ett domännamn många inom spelbranschen skulle vilja lägga vantarna på, men är nämligen upptaget av det italienska klädmärket.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekämt.

Svenska Spels Lotto introducerades på marknaden 1980. Grundkonceptet är att man skall välja ut 7 nummer av alltsammans 35. Lotto resultat presenteras enligt traditionen var lördag, men på senare år drar man Lottovinnare även på onsdagar. Läs mer här

När man spelar på Lotto så kan man bevaka på att också satsa på Joker. När man spelar dessa två i sammansättning så har man chans att vinna Drömvinsten som är som en slags Lotto Jackpott, men då måste man ha 7 rätt på sin Lottorad samt två på Jokern. Högsta Drömvinsten i Svenska Spels anekdot delades ut i mars 2010 samt var på 214,6 miljoner kronor.

Sannolikheten att vinna Drömvinsten på Lotto är väldigt låg, det handlar om att man skall vara en på mer än 6 miljoner. Men skam den som låter usla odds stå i ens gata, för vissa vinner ju faktiskt! Den Internetvane spelar på Oz Lotto i stället där man inte behöver vinna på en lottorad och en lott samtidigt och där vinsterna är betydligt högre (man vinner i AU dollar, företaget är börsnoterat och helt säkert).

Traditionell Lotto är ett gammalt hasardspel där man handlar brickor som i förväg har numrerade rutor. Dessa rutor fyller man sedan i med sina egna siffror samt någon design av slumpmetod används för att avgöra vilket utgång Lotto spel får. Ofta använde man förr kulor som man märkte med akt och slumpade upp ur en linne påse.

Den som inte lirar kan inte vinna, det är mycket lätt. Men alla som slår vad vinner inte, långt ifrån. Spelande skänker lite extra spänning i vardagen och det är många som verkligen gillar denna krydda, men för några blir spelandet en belastning. Allt fler fastnar i olyckliga spelberoenden (det är en obotlig sjukdom och skall tas på allvar) med sällskaplig och finansiell armod som följd. Så vinn på Lotto, alternativt inte, men se till att det är själva spänningen som lockar och att du kan höras bli att satsa om kassan ekar innehållslös. Ett bra tips är att avgöra för hur mycket pengar man skall placera på att spela Lotto var månad och sedan strikt hålla sig till det. Tilläggas bör att Lotto veckolotto är det säkraste att spela med hänsyn till spelmissbruk. Dom farliga spelen sker i realtid, som Bingo (ja, kanske det farligaste) och enarmade banditer, idag kallas dom vanligen slotmaskiner.

Lotto spelas inte bara i Sverige, men termen är förhållandevis svensk. Den förekommer också utrikes men på engelska är termen Lottery mer använd.

Man kan rätta lotto raden vid TV4s livesändningar på onsdagar samt lördagar, men oxå i efterhand på text-tv eller på internet. På lotto.se kan man i vilket fall som ogärna vare sig satsa alternativt rätta lottoraden, men är man sugen på nya sportskor så har man kommit rätt.