Lottovinst Vad göra samt inte göra

Varje lotteri har en lista av don som är bäst att göra samt somliga har saker som man inte ska göra.

“Köp ej i denna närbutik, ” skulle somliga kunna föreslå.

“Satsa på dessa nummer när det är den här tiden på månaden”, skulla övriga råda.

Ehuru många utav dessa “tips” till enorm del bygger på gissning och skrock, finns det några mycket praktiska don för dig att tänka på när man lirar på lotto.

Har man tid kvar att njuta utav dina vinster?

De flesta lotterier har två val – ett fast summa alternativt 20 – till 30-års livränta – när man hävdar din jackpot.

Detta innefattar för de flesta spelföretagen, men beakta ej samtliga.

En del har blott möjligheten till livränta

Så vid spel på lotto med de riktigt stora vinsterna se till att man innehar tillräckligt med år kvar i livet att njuta av din slantar.

Ta till exempel fallet med Louise, en pensionerad servitris.

Vid (då) 94 års ålder, kan man knappt förvänta sig att hon skulle kunna avvakta de 20 år som fordrades för hela hennes $ 5. 600. 000 jackpot skulle hinna betalas ut i form av livränta.

Hon startade ett mål för att få spelföretaget (som råkade vara statens eget) att betala hela summan i förskott, men domaren dömde dän henne.

Om du tänker vinna de stora pengarna, se bara till att man har tid att göra det bästa utav dem. Klicka här nu för mer info

Förespegla inte dina Vinster till någon

Detta innefattar om du har vunnit något lotteri, även om om det är en avdelning 7 pris i Australian Oz Lotto alternativt någon annan jackpott.

Det borde inte komma som en överraskning för dig när familj samt “vänner” abrupt kommer krypande när din oväntade jättevinst blir känd.

Men detta betyder inte att du ska gå runt samt pantsätta dina slantar till dem, oavsett hurdan liten mängd det kan röra sej om.

Jackpottvinnaren Keith Bryce lärde sej denna läxa den hårda vägen.

Strax efter att han hävdat sin avans, gav han $ 10. 000 var till sin mor samt syskon, tillsammans med ett försäkran om mer framöver.

Tre år efter ha vunnit, är Bryce nästan pank samt tillbaka i arbete som han slutade när miljontals dollar rann in.

Man kan enkelt hamna i samma historia om man lovar dina pengar till kompisar och släktingar.

Var försiktig med att spendera för mycket

En sak man inte får förgät är att du kommer antagligen att betala uppbörd på dina vinster från lotteriet.

Din jackpott kan anlända att bli mer förbannelse än välsignelse om det visar sig att du har spenderat allt samt på grund av detta innehar kvar att betala hundratusentals dollar i skatt som du inte längre innehar.

Samhället heller skatemyndigheterna tittar på inte heller emellan fingrarna eller är speciellt välvilliga mot förut lotteri besegrare som innehar gjort av med samtliga sina slantar samt är tillbaka i fattighuset.

Så är fallet med Michael Carroll som vann $ 15. 400. 000 på British National Lottery.

Han spenderade fort det på lyxbilar samt accessoarer.

En verklighetsbaserad berättar historien om hur Carroll, idag nära nog pank, behöver belåna sina saker bara för att kunna behålla något av all den flärd han köpt.

Tidigare Lotto miljonärer hävdar att vinna en jackpott är ett utmärkt chans att prova nya don samt ge livet i en ny håll.

Om man innehar turen att vinna en jackpott, kom bara ihåg att det är något du kan njuta av resten utav ditt liv och ej blott för de kommande 365 dagarna.