Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från begynnelsen hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper in till sitt spelombud för att satsa på en lottorad alternativt två, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med ordinarie arbetstider hinner absolut. Resultatet för lotto onsdag presenteras i TV-apparat 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 och idag är det ihop med Keno det populäraste spelet i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan samt idag finns det möjlighet att kombinera sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur skänker en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flera miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto funkar som så att man väljer ut 7 a emellan 1-35 samt ju fler rätt man har, desto större chans har man på avans. Får man alla rätt så vinner man i regel en rejäl summa samt har man därjämte åtminstone ett par rätt på Jokern så kammar man bo Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer var år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att satsa på lotto eller andra spel är något som de flesta har en förhållande till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar upp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende samt som effekt får allvarliga sociala samt ekonomiska besvär. För varje vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare samt många av de där känner att det efterträdande gång egentligen är exakt de som kommer att inbringa den där stora summan som ska råda gottgörelse på problemen alternativt betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar emellertid av att hålla sitt spelande inom rimliga gränser, de sätter ofta upp en bestämd spelsumma att satsa för varje månad samt ser sitt spelande mer som ett spännande inslag i vardagen än som ett sätt att förvärva pengar. Sedan man började presentera lottoresultat oxå på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar och onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Vissa har sitt spelande som en helig rit, medan andra är mer avslappnade och slår vad en aning då och då när lusten faller på eller man kanske upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade forte kopplat till turtecken, alltså signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är extra tursam exakt idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundralapp på marken.

Ett litet antal slår vad i ansamling och har spelandet som en social evenemang, i somliga fall delar man till och med på spelraderna samt delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst egen affär ohöljd av en mängd rituella koncept, som att man måste kryssa i sina nummer med en särskild skrivdon eller begagna sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan förstöra denna persons spelupplevelse. Mer info: På denna sajten

Lotto lördag och lotto onsdag fungerar absolut likadant, men med olika dragningstider.