Sju otroliga historier om Lottovinnare Del III utav III

Vann på lotto dubbelt efter en fantasi

Många framgångsrika lotteri deltagare innehar berättat sitt vinnande kombinationer kom till dem i fantasier, att de vaknade med fem alternativt sex siffror dansande i huvudet, de innehar antecknat de kombinationer de kommit ihåg samt sedan vunnit

spela lotto på nätet

Ibland dröms siffror som betalas ut direkt, samt ibland en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år efter att år innan före de möta rätt samt får jackpotten.

Så var det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter ha sett “en lotto biljett och en stor check” i en fantasi ett par dagar före dragningen var klar, detta är inte så ovanligt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska fantasier gjorde det möjligt för henne att vinna samma lotteri två gånger.

Man förstår, Maria redan hade köpt en lott med kombinationen hon drömt om, men hennes syn hade ingjutit henne med ett sådant förtroende att hon gick ut samt köpte en andra biljett med samma siffror.

Idag skulle en del folk anse och tycka att köpa en kopia av samma biljett vara ett dåraktigt slöseri med pengar (för om dina siffror förlorar så har du lagt ut slantar i onödan, samt även om man träffar den stora jackpotten, behöver man inte nödvändigt få någon mer krita för att vinna ett par gånger), men inte Maria – samt bäst därjämte, eftersom hon råkade på ett utav de tillfällen när det finns flertal vinnare av den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan också riktigt plockat alla sex siffror för den veckans dragning, så i stället för att fördela $ 24. 000. 000 jackpot på två med 12 miljoner på varje vinst med en annan lirare besökare Maria kräva två tredjedelar aktie och ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han av misstag trodde hans lotto nummer hade kommit opp den veckan han inte spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord igenom att avfyra sej själv i huvudet alldenstund hans halv-andel av en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut strax före lottningen han trodde skulle ha gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, ehuru han hade haft en gällande biljett med sina vanliga nummer, skulle O’Brien ej inneha vunnit.
Siffrorna som kom opp skulle äga gett honom korrekt till en avans på 47 pounds, inte 3200 tusen han trodde att han samt hans partner hade gått miste om.
Och varför?

Eftersom endast skjuta de sex numren matchade utav de dragna.

Spela på OceaniaLotteries från alla länder utom USA och få tillgång till planetens mest ofantliga jättevinster

Tack till: spel lotto