Tattersall Australien OZ lotteri

Australien har en en relativt liten befolkning på cirka 21 miljoner folk, men Tattersall som driver Australien Lottery offererar ändå många spel för folk att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, samt Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle säga Super 7 Oz Lotto samt att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men utav helt annorlunda anledning.

För de folk som spelar på lotteri alldenstund de önskar vinna så mycket slantar som möjligt, även om oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spel för dem att spela. Klicka här nu för mer info

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ca 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är stort!

Detta var nämligen för människor som vill vinna en mängd slantar på lotteri men de bör oxå vara uppmärksamma på oddsen samt då kanske de vill spela ett spel där de är mer sannolikt att vinna (fast ej lika mycket).

Det bästa spel för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas utav internationella gäst genom OZ lotterie sajten när de väljer måndag samt onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon och det innehar en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Okej är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är oxå 45 gånger mer sannolikt att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en just kompromiss.

En ytterliggare postitiv beskaffenhet med Oz Lottery, även om vilket spel du väljer att spela, är att om du vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara hemlig om det är vad man föredrar.

Till skillnad från i US OF AMERICA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få behålla sin anonymitet och okränkbarhet.

Oz Lotto är ett av de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet tillgängliga alla sju nummer korrekt men också med vinster för dem som fick endast ett fåtal utav de sju numren rätt.

Alldenstund NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten att få alla de exakta siffrorna i en sammansättning verkligen vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel innehar synbarligen mindre probabilitet än 5/34 till exempel.
Egentligen offererar inga lotterier ett enkelt fason att plocka vinnande sifferkombinationer.

Samtliga former utav lotterier offererar bara alternativa fasoner för en fragment utav befolkningen att äga mer lön, men å andra sidan blir de mycket lyckliga.

Bortsett från Oz, är det också Powerball.

Powerball sägs vara exakt drömmen en speldrömmare fantiserar om.

Det har en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 varje dragning samt det massiva priset kan också uppgå till $ 53 miljoner euro.

På grund av dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy av samtliga lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, ska det vinnande kortet ha alla fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna innehar också multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som bara fick en del av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.