Vinn 25 miljoner € hos Eurolotto

Många är det som drömmer om rejäla spelvinster. Vad sägs då om ett lotteri som resulterar i vinst var tionde lott? Och vad sägs om Europas största dagliga lotteri som har daglig live-dragning? Därjämte är jackpotten på 25 miljoner €. Du läste rätt, och det enda som krävs av dig är att tippa rätt på fem siffror samt två bokstäver. Besök Eurolottos webbplats och delta i lotteriet Majestic Millions.

Det kan självklart förefalla vara en utmaning att vinna 25 miljoner€ men det är ju slumpen som avgör i slutänden under ett lotteri. Men före du kammar hem jackpotten måhända du lyckas kamma hem andra vinster. Det räcker nämligen med att matcha ett enda nummer så har du vunnit 2€.

Ju fler nummer och bokstäver du lyckas matcha desto mer har du chans att vinna. Vinsterna innan jackpotten sträcker sig från 2€ till 50 000€. Och med tanke på att var tionde lott generarar vinst så är det ju knappast ett snålt lotteri.

Den eftertraktade jackpotten är en så kallad livräntevinst som delas upp på 30 utbetalningar på 29 år. En av Maltas största banker garanterar att livräntevinsten upprätthålls. Den första utbetalningen kommer göras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott kostar 2 € styck och inför den dagliga dragningen står det dig ohindrat att handla hur många lotter som helst. Du väljer själv ditt eget lottnummer. Välj dina fem favoritsiffor och placera dem i valfri ordning, och välj några riktigt heta bokstäver. Den dagliga dragningen äger rum kl. 20:00 CET, och det är möjligt att införskaffa lotter fram till kl. 18:00 CET.

På Eurolottos hemsida har du ständigt koll på hur lång tid det är kvar till den dagliga dragningen. En klocka som visar realtid finns integrerad till webbsidan och den flitiga besökaren kommer inte undgå varken när det är dags för dragning eller när tiden är ute för att inhandla lotter inför dagens dragning. spela lotto tillsammans

Skulle du undgå en dragning så är det inte hela världen. Samtliga dragningar sammanställs nämligen på Eurolottos webbplats och det finns en informativ kalender som du kan kolla specifika datum i. Det vore ju en mardröm om man skulle missat jackpotten enbart därför att man inte hade möjlighet att delta vid en viss dragning.

Att spela via Eurolotto är lätt. Först och främst ska du fylla i registreringsformuläret via webbsidan. Det under förutsättning att du har bekräftat att du är över 18 år och har läst och accepterat Eurolottos regler och villkor När en bekräftelse inkommit till din mejl så kan du logga in och åstadkomma din första insättning.

Gå sedan in på sidan för lotteri där du kan välja ditt lottnummer. Du kommer få tillgång till ett kvitto genast på skärmen och därutöver skickas ett e-postmeddelande som informerar om att du är med i dragningen. Första gången en insättning sker får du en välkomstbonus. Det medför att du får ännu mer medel att spela för.

Eurolotto skickar därutöver oupphörligen ut nyhetsbrev med kampanjer. Det är upplysning som inte är värd att undgå. Det kan ju faktisk medföra att du missar din drömvinst!

Alla användare på Eurolotto kan vända sig till kundtjänsten som har öppet dygnet runt. Be om hjälp antingen per telefon, via e-post eller livechat.