Ska man välja spridarbom eller behandla gräset med hjälp av en ejektorflaska?

Att jobba I trädgården kan både vara lättsamt och träligt. Oavsett om man är i trädgården för att man vill eller för att man måste så kan det vara bra att överväga ifall man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska för att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

järnsulfat

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att otaliga väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att därefter lätt kliva omkring på gräset är att det här fungerar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill bearbeta med det järnsulfat mossa ej klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är fantastiskt angeläget att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för besvärligt att handskas med mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lättja börjar dilla om att den egentligen är rätt förtjusande som den är och att man ändå vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är otaliga samt attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju ej anföra att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan samt mixa järnsulfat med vatten flertal gånger för att dölja hela gräset. järnsulfat pris. Även om spridarbommen är lätthanterlig och skänker god spridning så kan det kännas en aning omständligt att oupphörligen springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att efteråt låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man knalla runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som inte tycker att det är så vidare roligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja kanske också beror en aning på ekonomi men det ska sägas att det inte kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den skänker en så smidig lösning. En spridarbom kan man ju bruka flertal gånger, och faktum är att flera väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få fler personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man hela tiden behöver ha enastående redskap för att klara av arbetet med gräset. Ifall man icke har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Det är centralt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården för att gti dunk ska fungera.