Deuces never loses – blir en realism på ComeOn – Ett helt nytt sätt att uppleva poker lanseras av spelbolaget

Häromdagen lanserade ComeOn ett helt nytt och spännande kampanjverktyg som kommer ta pokerspelandet till en helt ny nivå. Verktyget baseras på en direkt datorer inte feed som tillåter väldigt innovativa och attraktiva kampanjer för ComeOns kunder. Detta möjliggör gör också att ComeOn kan belöna sina spelare i realtid med vinstpengar, bonusar samt biljetter.

Se verktyget här

ComeOns nya funktion som baseras på en direkt datorer inte feed från nätverket(Ongame) skänker ComeOn spelinformation så fort en hand är färdigspelad. ComeOn första kampanj med assistans av detta verktyg är nu lanserat.

”Pulskampanjen” är verksam med flera spännande kampanjer som b.la “Par i tvåor förlorara aldrig” (Deuces never loses) samt “Först ut”(First player out). Vilket i verkligheten betyder att du belönas då du förlorar med par i tvåor samt om du åker ut först i en tävling. Belöningarna är synliga för spelaren bara sekunder efter kampanjmålet uppfyllts.

– Pulskampanjen är baserad på en feed i realtid samt det är egentligen bara fantasin som kan sätta begränsningar på vilka kampanjer vi kommer kunna erbjuda. För tillfället körs ”Pulskampanj” typ 1.0 på ComeOn, vilket bara är begynnelsen! Feeden kommer vi också att kunna använda för mer djuplodande dataanalys samt för vår kundtjänst, sägerThomas Bertilsson på ComeOn.

Online Poker – Spela poker onlione samt lär dej spela hos ComeOn’s Pokerskola!

Internetpoker är ett utmärkt sätt att kunna njuta av ett spännande kortspel med spelare från hela världen. Oavsett om du vill examination poker för första gången eller utveckla dina kunskaper samt vinna stort, så är ComeOn Poker det rätta stället att vara på.

Snabba pokerklienter sammanför spelare till våra återkommande turneringar med spelare från hela världen. Du kan antingen spela gratispoker med virtuella låtsaspengar, eller göra en kontantinsättning och spela för riktiga pengar. Spela när som helst, kolla i turneringsschemat för att se vad som matchar dej bäst, så håller vi en stol till dej vid bordet!

Online Poker

Om du vill spela poker här hos oss på ComeOn Poker så behöver du öppna ett konto. När du antagligen har öppnat kontot samt gjort din första insättning så är det väldigt enkelt att komma verksam; du behöver bara välja pokerrum – ComeOn Poker eller ComeOn Euro Tables, och anträda vinn lite pengar!

Klicka Här för online poker

Om du letar efter den bästa miljön att spela onlinepoker i så erbjuder ComeOn en stort sortiment av gratis poker, både turneringar och kampanjer, som skänker dej möjligheten att få vara den riktiga pokerhajen på ett roligt, rättvist och flexibelt sätt.

Avgiftsfri Poker

De fria pokerspelen här på ComeOn, som Texas Hold´em, är riktigt bra eftersom de spelas i realtid, välj från ett konstant uppdaterat agenda, hoppa in i spel som passar exakt din elegans och anträda vinn! Upptäck gratispokern här på ComeOn var du än är, natt eller dag, håll dej kvar i spel för att stanna dej kvar i turneringen.

Att spela Gratis poker Här online kan vara väldigt roligt samt utmanande, samt alldenstund du spelar mot andra folk på olika färdighetsnivåer, så kommer du alltid ha möjligheten att bilda dig nya saker! Kolla in ComeOns nya poker strategier.

ComeOn är ett av de få spelbolag som är rekomenderade av Gert Gambell – som skänker bort sitt sport bettingsystem avgiftsfri på sin sajt – fastän det troligen är marknadens bästa.