Bättre utfall på styrketräningen med Saigonkanel

Ifall du kunde upptäcka en substans som ökade muskelmassan vid träning, samtidigt som den även skruvade upp kroppens blodsockermetabolism och därmed ökade fettförbränningen, visst hade du blivit nyfiken? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är till fullo naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära relaterad med Kassiakanel som är den typ vi vanligtvis finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. lchf bantning blogg.

Vietnamesisk kanel höjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att balansera blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och kontinuerlig intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna med tanke på att kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel och diabetes och de flesta studier pekar på att diabetiker gynnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillägga mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det måste emellertid alltid ske i samråd med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det gäller styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att samla energi ifall det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte endast för muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig också ha gynnsam följd för de som vill förbränna fett. Oftast går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen blir stimulerad i anknytning med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring innebär att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner stora mängder av glukosen förbrännas innan inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt öka i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Åtskilliga stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och speciellt Saigonkanel, ger en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt och muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion medföra leverproblem, men en uppmätning på 2-4 gram per dag ger uteslutande positiva effekter för hälsan samt formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om alldaglig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare på både lukt och smak, så mindre dos behövs för att åstadkomma samma smaknivå. Detta gör att det lite högre priset på Saigonkanel mot vanlig kanel enkelt motiveras, särskilt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs via Gert Strand AB är av bästa sort – och jämt fräsch. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.