Få musklerna att expandera med Vietnamesisk kanel

Insulin är ett förhållandevis typiskt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en liknande tillväxt i muskelmassa – fast i frånvaro av farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och särskilt Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man kommit på att kanelen har ännu fler egenskaper som gagnar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens potential att vidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns flera saker som man kan åstadkomma för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att upprätta omfångsrika muskler, men samtliga medför de stora hälsorisker och är ofta beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska kunna fånga energin som kommer in via mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin såsom muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad likaså kanelen gör i kroppen på en person som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ger ökning åt muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den samtidigt fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt får dessa resultat eftersom det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det vis som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna vetat om i årtionden, diabetiker rekommenderas ofta ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av flera preventiva åtgärder givetvis. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och enligt en del studier kan riktigt intensiv kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel kallas kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innefattar kanelaldehyd! För högst effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp mot fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med Saigonkanel!

Kanel är mycket smakligt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en pigg promenad på åtminstone en halvtimme och sedan en bastant, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ytterligare fördelar av Saigonkanelen då den även visar tendenser till att stimulera ketos. snabb bantning tips
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!