Saigonkanel hjälper dig gå ner i vikt

Att vietnamesisk kanel är bra för viktnedgång är något som vetenskapen börjar få fram klara bevis för. Gert Strand AB – företaget som rönt stora framgångar bland annat med hjälp av sina aromer för kaffe, vispgrädde samt bordsvatten – lanserar nu egen Saigonkanel av högsta kvalitet.

Saigonkanel minskar midjemåttet

Det går inte att med en enda mening klarlägga varför Saigonkanel underlättar viktnedgång, för processen är tämligen invecklad. Oavsett hur det går till så ger ett dagligt intag av 2-4 gram en betydligt effektivare förbränningsprocess – och det räcker som upplysning för flera. Den som vill känna till mer kan dock fortsätta läsa.

Den vietnamesiska kanelen är den ultimata

Saigonkanel är en nära släkting till Kassiakanel, dvs. den kanel som vi hittar i dagligvaruhandeln. Skillnaden mellan de två är trots det tämligen rejäl. Att «kanel är nyttigt» har vi matats med sedan barndomen, men exakt vilka hälsofrämjande egenskaper denna utsökta krydda äger är för de flesta vagt. Saigonkanel är kraftfullare än Kassiakanel, såväl i lukt och smak som i kulör och densitet, man kan mäta upp mycket mindre av sin Saigonkanel för att åstadkomma likadan smak som man får med vanlig dosering av den «vanliga kanelen».

Gå ner i fettmassa samtidigt som du ökar muskelmassan

Den som «vill gå ner i vikt» vill egentligen gå ner i fettmassa, att äga muskelmassa är endast positivt så det finns ingen anledning till att vilja göra sig av med den och muskelvolym väger mer än fett. För att accelerera förbränningen av fett finns det mycket man kan utföra, träna samt inta kolhydratsnålt är två effektiva metoder. Hög insulinkänslighet ger bättre förbränning, samt hindrar blodsockret från att lagras i fettvävnaden, och det är bland annat här som Saigonkanel spelar en nödvändig roll.

Höjer insulinkänsligheten

Saigonkanel höjer insulinkänsligheten och sänker därför utsöndringen av insulin i kroppen, vilket är perfekt för den som vill gå ner i fettmassa. Detta i sin tur påverkar sköldkörteln positivt därför att den slipper slitas ut i förtid. Personer med diabetes har fått otvetydigt goda utfall av ett dagligt intag av kanel, och vissa har till och med fått sänka sin dagliga insulindos (i konsultation med doktor).

Saigonkanel maximerar ketosen

Den som följer en kolhydratreducerad diet, som LCHF eller Atkins, bryr sig inte längre så mycket om att balansera sina blodsockernivåer därför att de i stort sett jämt är låga. Kroppens primära energikälla har blivit ketoner och tillståndet i kroppen kallas ketos. Ifall insulinkänsligheten är låg kan kroppen emellertid fortskrida att framställa för mycket insulin, fastän ingen eller oerhört lite glukos behöver tas om hand, det kan försvåra för en del att nå ultimat ketos oavsett hur mycket de kämpar.

Saigonkanel verkar vara till enorm hjälp i dessa fall därför att den höjer insulinkänsligheten och därmed försätter kroppen i det fettförbrännande tillståndet ketos i frånvaro av någon större bantning biverkningar
påfrestning.

En flexibel krydda

Kanel är utsökt i kötträtter, som krydda i kaffet eller teet, på morgongröten eller som smaksättare i efterrätter. Köp Gert Strand AB:s kvalitetssäkrade Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.