Uppnå ketos med hjälp av vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar klara tendenser på att slunga in en i ketos ifall man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Flera har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet raskt och effektivt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att tillgodoräkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF och Atkins, ofta därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste reducera sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av detta såklart, men människor mer målbilden att bli av med fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen förhöjer fettförbränningen och man går effektivare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin mat, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara mödosamt, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin bantning två fem
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är värst.

Det finns personer som upphör med sitt kolhydratintag och ändå inte verkar hamna i ketos, de testar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som följer tillsammans med ketos, men ingenting händer. Antagligen beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är dåligt för kroppen på flera vis.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och utförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den bästa för att raskt försättas i ketos. Den består av ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har flera fantastiska egenskaper som främjar fysisk hälsa. Frånsett att den är effektiv för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag till viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – fördelaktig för muskeluppbyggnad och därutöver är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går fullständigt utmärkt att substituera ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en kraftig kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.