BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Gränssnitten BetFred Toolbar och Simple Bet är tillgängliga för den som vill spela hos vadslagningssiten BetFred.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som stöder spelare som har svårighet att hitta de event som man kan vilja spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor erhåller en spelare olika förslag på diverse matcher samt odds som kan engagera en.

BetFred

BetFred har en webbsida som erbjuder spel på diverse event från flertalet länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är oerhört simpel och fräsch och gör det möjligt för spelare att hitta det de söker lätt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i avsikt att tillhandahålla sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event i den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som BetFred erbjuder finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, som flera stora ligor från diverse Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder goda odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Kom igång och spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det bara att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar endast några minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man därefter kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många metoder att göra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver assistans eller söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem genom mejl eller chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är å andra sidan endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt skilda Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen för spel hos BetFred bestäms efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos BetFred finns dessutom en gräns för den summa man kan vinna dagligen samt veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan ta del av flera olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige samt Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80; Klicka på denna länk.

En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan även ta del av är deras stöd vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare nöje på nätet.