Håll dina drömmar vid liv och hoppas på att skrapa fram storvinsten genom en Trisslott

Det är otaliga personer som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar de flesta som tycker om att spela trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har bestämt sig för att handla en lott sätter processen i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer rörande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill hastigt skrapa igenom hela lotten medan andra varsamt skrapar ruta för ruta. Några skrapar bara precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att känna till att det finns en skrapbar kontrollruta som Ej kan skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man trots det lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Om man skrapar fram 3 TV-rutor genom sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således massor annorlunda typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag genomföra på två skilda sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det aningen mer traditionella viset genom att gå till ett spelombud och handla fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av människor. Att spela trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är även en perfekt present att ge bort. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i present tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det eventuellt kännas lite surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Flera par finner rejält nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt och spännande och om man inte vinner så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. 3Wow information: Klicka Här.

Andra väljer att skrapa trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att skrapa trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.