Internets främsta spelbolag heter Paf

Paf har funnits tillgängligt genom nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att erbjuda sina spelare en lång rad av flera roande vadslagningsalternativ, är de också kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en omfattande del för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Spelföretag Tips: På denna sajten.

Paf

PAF bildades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv samt underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man flera olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett rejält sortiment av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och det är enkelt och kan genomföras via diverse metoder. Bland annat kan man använda sig av diverse betalningsmetoder via nätet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att använda sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av diverse erbjudanden som inte allt för sällan gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del av och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras sajt alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla samt framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella samt hobbyspelare, som ges chansen att ta del av deras bettingsalternativ.