Njut av avgiftsfri spel på nätet

Att hitta avgiftsfri spel på nätet är inte så svårt som flera antar. Det finns nuförtiden ett stort antal olika spelsajter som erbjuder denna tjänst.

För att hitta en spelsajt som erbjuder avgiftsfri spel på nätet, kan man besöka en av de sökmotorer som finns tillgängliga som Google. Ett litet antal av de spelsajter som du kan hitta är bland annat ComeOn.com. Detta spelbolag erbjuder dig förutom en fullkomlig del olika underhållande spel som man kan vinna stort med, även en hel del olika gratis spel.

Bettson är ett spelbolag som har funnits sedan en lång tid tillbaka. De har utvecklats till en av Europas största spelsajter och har det mesta som en spelare söker.

Bland de spelautomater som ComeOn erbjuder finns t.ex. Poker, Lotter och Games. Om du söker skraplotter är det Lotter avdelningen du bör besöka. Under Lotter finner du deras lobby som innehåller ett stort antal olika skraplotter under sin respektive fack. Du kan bland övrigt välja att skrapa t.ex. en 3Wow, Genie Skraplott eller Trio under kategorin Klassiska skraplotteder.

3Wow skraplott

Denna skraplott är enkel och underhållande. Spelet går ut på att du först väljer en lott som du vill raspa. Sedan om du skrapar fram tre matchande akt så har du vunnit. Igenom en 3Wow skraplott kan du vinna opp till 10 miljoner kronor.

Skraplotter

De första lotterna skapades under 70-talet i Massachusetts, USA. I bas samt botten är det en lottsedel som har ett ogenomskinligt skikt på. När man spelar en skraplott skall man raspa bort detta skikt för att se om man har vunnit något. Om man får tre liknande summor när man skrapar t.ex. trissen vinner man en avans. Vinsterna hos skraplotteder kan vara opp till flertal miljoner kronor.

Dessa skraplotteder har igenom historien uppgraderats samt nuförtiden kan man som spelare även skrapa en lott genom nätet. Du kan bland övrigt sitta i ditt eget bo eller på jobbet med en dator samt raspa lotter som t.ex. triss lotter för en möjlig triss vinst. Det ända man måste hava är ett fungerande internet.

Digitala skraplotter som man spelar genom nätet har sina fördelar. Man kan bland annat få sin avans om man vinner en skickad direkt till sitt konto på hemsidan där man spelar. En annan väldigt praktisk fördel är att man kan få sin lott skrapa direkt automatisk genom att bara klicka på en knapp.

Hos ComeOn kan du spela gratis spel på nätet, som skraplottspel igenom att du går först samt väljer en lott i deras lobby, sedan kommer en ruta att dyka upp på din bildskärm och frågar dej om du antingen vill logga in på ditt konto eller spela på skoj. Att spela på kul är självklart avgiftsfri och detta val kommer att skicka dej vidare direkt till spelet. Där är det bara att följa de instruktioner som ges i spel.

Hos ComeOn får du som ny avnämare även två gratis skraplotteder som har ett nytta på 40 kr ihop. Dessa kan du använda vid skrap i olika sorters lotterier som finns att välja bland.

Välj gratis spel på nätet om du vill ha något snabbt, enkelt och underhållande att göra under dagen. klicka Här för att spela gratis spel på nätet