Koncentrat för slush med smak av Cola

Gör din Slush hemma!

Glassmaskiner har varit populära länge, och många av dagens glassmaskiner kan också göra fryst yoghurt, sorbet och slush. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att producera riktigt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt framgångsrika smakkoncept Aromhuset tagit fram en fantastiskt härlig och uppfriskande smak ämnad speciellt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i samtliga olika typer av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan bäst jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i manér med vanlig Coca-Cola, om ännu möjligen snäppet sötare. Varje flaska koncentrat består av 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En rejäl hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika bra att använda i organiserad verksamhet som för personligt bruk. Det finns några skilda varianter på namnet, vissa kallar denna isdryck för Slush Ice, andra vänder på det och kallar det Ice Slush, men endast Slush är likaså vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är alltså smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men likaså skilda frukt- och bärsmaker i likhet med glass, såsom jordgubbe, banan, apelsin och blåbär är omtyckt. Ifall man köper en slush på ett ställe där det finns massor olika smaker att välja bland kan man vanligtvis be att få mixa olika smaker och erhåller då även en flerfärgad slush – i synnerhet barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar underbart och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som ofta serverar eller saluför slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är livlig, på ett uppiggande vis. Det påminner lite om läsk, men utan kolsyra, och kallare; Det är ganska likt saftis, men i mjukare, drickbar form.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan åstadkomma egna slush i hemmet, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill satsa ekonomiskt i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas regelbundet. Vill man testa att göra en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är alldeles genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt till dess mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att göra egen slush på detta vis, men det funkar alldeles briljant! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så funkar det perfekt.

Vill du testa att göra egen slush i hemmet, eller driver du eventuellt redan en verksamhet som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att prova Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att inhandla på www.allt-fraktfritt.se.

hemmagjord slush

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare även med stor framgång aromer till kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flera av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har orsakat stor efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att köpa på Gert Strand AB:s fraktfria sajt allt-fraktfritt.se.