Svalkande att producera egen slush under heta sommardagar

När det är sommar vill vi ständigt ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara exakt det som gör att man får ny lust samt kraft igen, men det är ju ej varje gång som man har lust att bege sig till ett kafé med stor slush maskin därför att få drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten funkar väldigt likt en slushmaskin.

gör

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du endast har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du ej krångliga slush recept. Det är bara att blanda ihop enligt instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på många sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan nämligen vara smart att ha flertal slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man tro att muggen ej fungerar.

Så gott med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns ingenting som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det icke kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer därför att mala ned till rätt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är viktig och det är för den skull som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra mugg som är till därför att skapa den finfördelade isen så kan man få samma effekt samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det enbart blir en mugg men detta kan likaså ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man förstås skapa slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. hur gör man slush. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna tänka på normalt vis.