Anordna slush hemma

Vad är slush?

Slush är en kall dryck, som faktiskt består av exakt krossad is, men i issörja form. Denna ismassa har gräll färg samt intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna antyda att slush är ett mellanting emellan läskedryck samt isglass.

Slush säljs i regel i mugg ute i handeln, få har insett att det minsann går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är dyr, så har man barn som älskar slush, eller kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det helt färdigt anbud på att börja göra egen slush hemma.

På våren samt sommaren när det börjar bli hett är slush särskilt inne alldenstund få saker svalkar så bra som en mugg iskall slush.

Slush säljs med en aning olika namn, ofta är Ice eller Puppie glosa som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush eller Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du överraska barnen med något nytt och oväntat – fixa slush hemma! Det är inte lätt idag att komma på nya spännande saker att pyssla med och bjuda på – det mesta är gjort, men exakt slush är en storfavorit bland barn och något de inte smakar särskilt ofta. En slush är kostbar att köpa ute, ofta går ett endaste glas på 40-50 kronor och detta bara för att verksamheterna som säljer de där vet hurdan mycket barn älskar slushens starka kulörer, söta smaker och isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar bara en bråkdel av de pengar man får ge för färdiga muggar med slush i affärer, varuhus samt lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta hyfsat moderna glassmaskiner kan göra mer än blott isglass, de kan i regel oxå alstra sorbet, frozen yoghurt samt – slush! Få vet detta när de handlar sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det bara att ta fram den och prova dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är suverän! Just Cola brukar vara en gunstling både när det innefattar lemonad som isglass och slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så skall du inte misströsta, det går att göra aptitlig slush även utan, men man behöver tillgång till en riktigt kall frys. Igenom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (exempelvis, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man enkelt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola enligt anvisningarna samt sedan rör det i den djupfrysta bägaren en tag så blir det till seg, iskall slush! Ibland är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är allaredan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer samt fortsatte inom kort med aromer för såväl fika som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en endaste kalori och de fyllde snabbt ett stort hål i marknaden.

Idag finns det oxå läskkoncentrat i Aromhusets urval – därtill nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas dyka upp under Aromhuset inom snar framtid, men exakt Cola är redan slushfantasternas självfallet mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt.se, absolut som alla andra smaker ur Aromhusets urval.