Hur man blir en bäst Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik enkel match.
Samtliga vet de basal premisserna:
En individ, beväpnad med en samling bollar eller nummer, ropar ut slumpmässig utvalda siffror tills en spelande besökare ropar ut att de har fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de ser och vet.

Emellertid, för den som ska vara Bingoutropare är det mycket mer komplicerat.

Detta kommentar hoppas att introducera dig till vad som behövs, men oxå att hjälpa de mer erfarna att förbättra sina stilar och samma tid förklara ett litet antal utav de mindre logiska smeknamnen till spelarna. Tack för informationen till:
bingospel

Förbereda scenen

Före man kan börja studera om försäljning av biljetter och kalla nummer, är det värt med en kort inledning.

Du måste fastställa hur många spel du kommer att spela, om man kommer att sälja biljetter före var spel eller i ett häfte för hela den första sessionen, samt om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, eller bara för “huset”.

I den mer formella inställningen utav ett professionellt spel, kommer dessa saker förmodligen allaredan vara fastställda och man kommer antagligen tillgängliga utbildning på annorlunda sätt att göra saker.

Men om du inte innehar dessa saker fixa för dej kommer förvisso, din publik att diktera (högljutt) hur man skall sköta det.

Om man exempelvis skulle ta vägen runt samt sälja biljetter till en liten äldre grupp så är det i allmänhet fortare samt enklare, men i en ungdomsklubb önskar du säkert att de skall köa lugnt och dämpa samt ta det lugnt.

Förslag för att ropa
Stressa inte.
Om man inte är erfaren att vara eller tala före en grupp folk, är tendensen enkelt att du talar för fort, stammar förvrängda siffror samt fort utvecklar en torr mun.

Dryfta så tydligt som du kan och försöka vara en del melodisk i tonen.
Med någonting att inmundiga till hands hjälper också.

Se till att man skänker bollarna en riktigt bra omskakning då och då, detta är mer för effekt än för egentlig randomisering.
Av någon anledning kommer alla minsann att tro att du är en mycket rättvis samt pålitlig utropare.

När du ropar löpande numrering, skaka lite på huvudet samt “tuta” nära nog ohörbart.

De flesta spelande besökare kommer att tro att om man ropar löpande numrering, så är det ditt fel för att du inte “blandat upp dem” nog och kommer ibland att bröla något om detta till dig.

Taktiken med att vara en del förvånad själv föregriper spelarna samt lämnar dem att istället gnälla på otur eller dålig utrustning.

Man kan avstyra de större bekymmer igenom att vara klar i begynnelsen.
Exempelvis är det en allmänt accepterad regel att om någon inte ropar “Bingo” på det nummer som kompletterar en spelplan, så förlorar de sitt pris.

I en mer vardaglig miljö, är det viktigt att belysa detta alldenstund vissa aktör antagligen ej innehar spelat dessförinnan.

Folk kan bli ganska otäcka samt klandra dej för “inte äga belysa den biten före “.

Ibland kan människor få feltryckta kort med sexton siffror på i stället för femton alternativt att de är utskrivna två gånger.

Hurdan man hanterar detta är opp till dig, men återigen om man förklarar detta i begynnelsen att det är upp till spelaren att befästa att deras kort gäller samt tittar på riktiga ut, så kan man avstyra problemet totalt.

Starta med att bedja dem kontrollera att varje kort innehar femton annorlunda nummer anordnade sedan det system som innefattar hos dig för detta spel, och om någon inte är korrekt att de ändrar dem innan spelet börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sej, särskilt med billiga häften.

Följ dessa tips och du kommer att bliva en bäst samt uppskattad bingoutropare.

Just nu är det en stor Spelbonuspå detta rekomenderade svenska spelförtag.