Nu kan du hämta gratis etiketter på nätet för ditt hemgjorda vin.

Helt klart att du önskar ha egna snygga vinetiketter för ditt hemmagjorda vin. Det är inte svårt att göra flasketiketter och man kan hitta gratis etiketter på nätet som man får använda i den egna skrivaren. gratis etiketter Det är viktigt att dina vinflaskor får ett proffsigt utseende med snygga vinetiketter. Man kan förstås alltid tejpa på en papperslapp som talar om vad det är för smak men fy vad trist detta är.

etikettmärkning

I dagsläget då du känner till det faktum att det existerar fina gratis etiketter till att hämta på internet bör du icke tveka längre.

Vi föreslår att du tar en titt på urvalet etiketter antingen på gratisetiketter.se, vinetiketter.com eller frellabelmaker.com.

Man kan finna allt från öletiketter med öl-tema till helt vanliga namnetiketter. Om du inte ens tänkt på att du faktiskt kan skapa professionella vinetiketter genom att ladda ner en färdig mall och fylla i så har du mycket att se fram emot.

Det är faktiskt ett stort urval av hyfsat proffsiga gratis etiketter att välja på även om man kan se att de inte kommer från en tryckpress. Det är inte bara kul med egna etiketter utan de gör också att det är lättare att hålla ordning på din vinkällare.

Är det inte jobbigt att designa egna etiketter åt vinflaskorna?

Vi lovar, det är inte svårt för gratis etiketter har redan gjort jobbet. De flesta etiketterna har redan en färdig layout. Den är redan klar. Olika textfält som ska kompletteras och sedan är det klart. Genom att välja färger och bestämma någon av dekorationerna får du en helt personlig etikett.

Nyfiken på resulatet? Dags att skriva ut. Ett proffsigt intryck får du om du skriver ut dina etiketter på självhäftande papper, bara att klistra på.

En billigare variant och den samma som som används på vingårdars flaskor är gummerat papper.
Dessa båda papper beställer du enklast från allt-fraktfitt, sajterna hembryggning eller prisad.

För att göra det extra lätt har etikettpappren markeringar var du ska klippa ut för att få rätt storlek.

Om du tänker ge bort ditt hembryggda vin till dina vänner kan man nog säga att proffsiga etiketter är av nöden. Klicka här nu för mer info
Tänk dig att en vän till dig vill ge dig en flaska av sitt hemgjorda vin och det bara sitter en påtejpad lapp med innehållet, inte så skoj.

Det är smidigt att återanvända samma flaskor kanske med helt nya etiketter eller de gamla.

Man kan lätt ta bort etiketter som man har fäst på flaskan med det hemmagjorda vinet. Det är bara att tvätta flaskan och med vatten få bort klistret. På så vis så kan man använda flaskor som man har fått från Systembolaget eller helt nya glasflaskor och fästa egna dekaler på dessa i rent skick. Du vill väl vara stolt över ditt vin och utseendet på flaskorna?

Se till att du inte har en gammal eller rentav helt missvisande etikett. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information