Om man vill uppleva mera inspiration i livet samt ordna vardag till fest? Testa eterisk Olja

Man mår utmärkt när det luktar bra. Men det är klart att det inte alltid doftar så himmelskt hemma.

ekologiska

Visst går det alldeles utmärkt att spraya eller puffa lite parfym i alla hemmets rum men en bättre och enklare variant är att tillverka egna doftljus av eteriska oljor från Crearome som får sprida sina ljuvliga dofter i alla rum.

Luftig och flyktig är ett karaktärsdrag som stämmer mycket bra på just eteriska oljor. Bara ett par droppar av exempelvis lavendel kan förändra ett rums känsla helt. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Ifall ni söker säker och väldoftande eterisk Olja från Crearome alternativt allt-fraktfritt för hudvård

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. De erbjuder inte bara en mycket god kvalitet de är också väl etablerade i Sverige.

Du kan prova direkt med en bra mandelolja som du blandar i en doft du tycker om. Det här kan man sedan använda för avkopplande massage i hemmet. Den god doften ger ett förhöjt välmående till massagen. De dofter du väljer påverkar sinnet hos dig själv eller de du masserar så välj rätt eterisk Olja efter rätt tillfälle.

Viktigt att använda dofter på ett bra sätt och att inte överdriva

Fler rapporter från folk som tycker det finns för mycket starka dofter idag. Då finns det absolut fördelar av att använda eteriska oljor som inte alls har samma intensiva effekt som parfym. Om det finns känsliga personer som kan reagera ska man tänka på att inte överdriva användandet

Om man inte använt eterisk Olja till doftljus förr bör man vara lite försiktig med doserndet. I och med att man själv kanske inte märker hur mycket det faktiskt luktar i rummet så kan det vara klokt att fråga någon som kommer på besök om detta. Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Har det råkat bli för starkt kan du bara vädra in frisk luft en stund.

Man ska må bra av dofterna som kommer från oljorna och det är viktigt att man väljer med tanke på hur dessa påverkar ens sinne. Smart är att ha flera oljor hemma för att kunna anpassa dofterna till väder och sitt humör. essential olja shoppa. Om man vill lugna ner sig så är lavendel ett bra val medan mint eller citron kan kännas uppfriskande.

Du kan hela tiden lära dig mer hur du påverkas mentalt av olika dofter. Och det är ju aldrig fel att experimentera. Med tanke på att det är så billigt med den här typen av doftsättning så kan man gott kosta på sig en eller två flaskor extra då man beställer.