Rök elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Idag undrar många om man kan ersätta elcigg med vanliga cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men tro det eller ej så kallade e-cigaretter är mycket säkra.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Med lite extra inspiration kan detta leda till ett hälsosammare liv och livsstil.

e

Hur länge räcker en elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

När det kommer till kostnaden för en el-cigarett handlar det om kvalitet och utseende. e cigg smak
När du handlar i en e cigg butik på nätet så får du fina erbjudanden, men tänk på att undersöka vilken typ av batterier som ingår och hur kitet är uppbyggt. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Elcigg kan också fungera kortare perioder. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Vem som helst kan röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Electrocigarette innehåller inget nikotin, därför blir du inte beroende. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. E-cigaretten och och vattenpiporna har mycket gemensamt, båda kan fyllas med dofter. Samtidigt så är man här helt utan de farliga ingredienserna som kommer med tobaksrökning och det är viktigt.

På nätet kan du köpa både e-juice och e-cigg

Ett bra tips är att handla eciggen och ejuice Sverige godkänner online. Om man vill ha ett stort utbud ska man söka i e-butiker. Detta tar rökning till en helt ny nivå. Ta dig tiden att välja den perfekt e-cigaretten just för dig.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Ifall du sköter produkten på rätt sätt kan du få ut mer av den.