Rök electrocigarette istället för vanliga cigaretter med tobak

Om du undrar om man kan byta ut ut riktiga cigaretter med e-cigg är du icke ensam. Många menar att electrocigarette är ett kasst alternativ för den som absolut vill lägga av röka. Men realiteten är att så kallade e–cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigg med tobak.

Ifall man nu ska sluta röka kan man använda sig utav ett startkit där man får access till åtskilliga olika smaker på sin e-cigg. Detta kan faktiskt vara det som gör att man känner lite mer inspiration samt anser att det blir lättare att leva ett hälsosamt liv.

Hur länge kan jag röka min e-cigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en e-cigg räcker. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri fast liksom med alla andra elektroniska produkter så tvingas man begagna på korrekt sätt och ta hand om batteriet.

köpa

Då det kommer till priset för en e–cigarett handlar det om kvalité och utseende. Då du ska anskaffa en ny e-cigarett är batteriet av största betydelse, tänk på det då du shoppar på internet. Många gånger då kan det löna sig att erlägga en aning mer för högre kvalitet som räcker längre.

Elcigg hittar du också för korttidsbruk. sluta puffa med e cigg Om man är ny inför el-cigaretteran kan det vara förträffligt att testa först, för att på detta sätt bilda sig en föreställning.

Electrocigarette kan vara för alla

Med en el-cigg kan du fortsätta att blossa utan att blossa. Med en electrocigarette blir du inte beroende. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

Med en el-cigarett kan du röka utan att störa andra. E-juicerna gör att du kan uppleva otaliga olika smaker. Vattenpipor kan fyllas med vanilj alternativt jordgubbsdoft, e-cigg påminner på det sätter på dessa. Samtidigt som du helt slipper de skadliga ämnena.

Du kan handla toppen cigg med e-juice på internet

Handla dem i Svenska butiker online. Många e-shoppar har ett grandiost sortiment med många smaker. Rökning är nu på en totalt ny nivå. Idag existerar ett mycket stort utbud av e-cigaretter, gå igenom alla innan du bestämmer dig.

När du köpt din senaste e-cigg bör du lära dej hur den funkar. Så får den ett längre liv.