Slushmix för hemmagjord slush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande och läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen på grund av mumsiga smaker, läskande svalka samt alerta färger. När man får syn på slushmaskiner ute i handeln, där de står samt maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting emellan lemonad samt saftis. En saftis är genomfrusen samt skall ätas, medans en slush ska drickas med ett tjockt sugrör, precis som läsk. En slush har ingen kolsyra, men väl bärkraftig smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – till exempel. Man brukar kunna blanda olika smaker för att komponera en personlig slushkombination – då slipper man välja samt får alla färger som smaker man önskar sig i en och samma mugg – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på ett par annorlunda sätt. Den ena metoden är att begagna sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för några år sedan och klarar ofta att göra såväl slush som sorbet samt frusen yoghurt. Om exakt din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid inköp, och om den fattas så brukar man kunna hitta informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma och känner sig sugen på att testa att göra slush utan att investera i en maskin som man kanske sen inte kommer att nyttja så kan man göra såhär istället: frys en bägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den och fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset samt rör om tills mixen blir som krossad issörja i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är tidigare känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, pigga vispgräddearomer samt fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad samt ett utmärkt steg i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret utan tvekan just Cola så på grund av detta fick den bliva Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid festligt att blanda annorlunda slushsmaker i samma bägare – dels får man fler smakupplevelser, men det blir också roligare att titta på! Tack vare slushens konsistens så lägger sig var ny smak man häller på ovanpå den förutvarande.

Aromhusets slushkoncentrat till hem och företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de fungerar lika bra för privatpersoner som för företag. Det är prispressade produkter av aptitlig kvalitet, det kostar väldigt en aning att försöka i alla fall.

För att anskaffa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten www.allt-fraktfritt.se – där slipper man till och med fraktkostnaden! Fixa egen slush till fredagsmyset samt få en aning extra kärlek från exalterade barn!