Stämmer det att e cigg är farligt?

Vissa intresseorganisationer vill få oss att tro att el-cigaretten är lika riskabel som vanliga cigg men så är inte fallet. Visst finns det vissa ämnen som en el cigg producerar som inte är så bra men de kan inte jämföras med de ämnena hos en vanlig cigarett. Dessutom så är det inte säkert att man ens får i sig ämnen som formaldehyd då man ångar.

Är e cigg verkligen farligt? så måste man inse att det finns en del e-cigarett hälsorisker som inte har med själva innehållet att göra. Faran med el-cigaretterna uppstår först om man övergår från just e-cigg till vanliga cigaretter. Det ska dock sägas att detta bara är en teori.

e

Är verkligen e cigg farligt?

Det är inte konstigt om man undrar om el-cigg är farliga då de innehåller det cancerframkallande ämnet formaldehyd. Det finns dock inga bevis för detta. Det tycks mer vara så att vissa intresseorganisationer vill att det ska vara så och därför så varnar man för cigaretterna istället för att poängtera fördelar med e cigg som faktiskt är belagda.

Innan man börjar med el cigg så ska man ta reda på e cigaretter fakta. Om man läser om undersökningar som har gjorts så måste man betänka hur de har utförts och vilka resultat man faktiskt kom fram till. Det är också viktigt att komma ihåg att vissa el-cigaretter innehåller nikotin medan andra inte gör det. Inget beroende finns om man inte använder nikotin. el cigaretter online

Något som kan vara intressant att notera är att man har sett i USA att samtidigt som fler unga börja ånga så sjunker antalet rökare av tobakscigaretter i samma åldrar. Man verkar med andra ord röka mindre med e-cigaretten. Det är ju bra för ingen e-cigg innehåller alla de skadliga ämnen som en vanlig cigg gör.

Röka el cigg eller röka helt vanliga tobakscigaretter

inte farligt. Man stör ingen annan och man blir inte påverkad av cigaretterna. Valet står klart.

Med en e-cigg blir det aldrig fel. Det är också trevligt att el-ciggen är billigare i drift. Man sparar slantar samtidigt som man mår bättre, inte så dumt!