Sure bets är arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en term som inom spel samt vadslagning syftar till att agera riskfritt, utan att förlora pengar. Man menar att det finns ett sätt att satsa sure bets som gör att man kan gå åtminstone 2-10 % avans som standard.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting ses av många nära nog mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, eftersom konceptet skänker garanterad vinning, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig avans på insatsen per månad går inte att mäta med någon annan form av penningplacering samt här får man dessutom arbete med sportbetting! Tur har inget med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som ger garanterad vinst. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting också heta för surebetting, sure betyder bestämd. Inom finansvärlden är arbitrage ett idé som går ut på att man säljer lågt och köper högt på ett par skilda marknader samtidigt. Man gör en omedelbar avans samt ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts dold för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord samt bekräftad som investeringsstrategi. Läs mer här

När det gäller arbitrage betting så «köper och säljer» man odds och marknaden är ett par konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att båda lagen vinner. Om de två olika bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med vinst oavsett vilket av lagen som vinner spelet. Denna art av arbitrage situationer uppstår varje dag, året om, samt går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man spela sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket ger högre odds och större vinstsummor. En spelbörs kan alltemellanåt även heta oddsbörs och Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en match avslutas får man sin avans som oftast innehåller 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Avhängig på hurdan mycket man spelar för kan detta på en månad bliva en liten belopp extrapengar alternativt en ganska enorm summa. Om man tittar på till att spela på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man därjämte att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att lära sig de basala strategierna kring arbitrage spelande, och man behöver investera lite pengar hos några olika bookmakers, men man kan anträda med hur små alternativt stora summor man känner att man har råd med. Ett gott direktion är att anträda spela arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hurdan det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på nätet, allt från gratis e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com samt alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet kring arbitrage betting samt medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för blott ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med balanserad vinst vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men ser man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten helt abrupt enormt hög. Säg att man lirar på fem matcher om dagen i en månad och att var spel skänker totalt 50 kronor i vinst, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En ganska bra summa extrapengar för bara ett litet antal timmars arbete varje vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en favör om man har ett intresse av att förvärva pengar.