Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön färg och smak av mjuk melon, riktigt uppfriskande för både ögat samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, gul färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är redan klassiker och älskade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är såklart till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så len, fluffig samt söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop ska vara sött eller ej, men det går alldeles bra att tillsätta allt från honung till socker eller kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen och smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Varje flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också enormt bra i yoghurt, hemmagjord glass eller frozen yoghurt. vispa grädde med gelatin
Även i fixa smetar kan man hava i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- och kolhydratsfria. Man kan alltså med gott samvete äta sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till samt med att förtära under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det också bra att blanda smakerna. Då kan man alstra egna färg- och smakkombinationer som blir extra roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med brandgul kulör? Vill man hava lila så blandar man jordgubbe och blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hur festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt annat ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.