Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön färg samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både ögat och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, gul färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är allaredan klassiker samt älskade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så mjuk, mjuk samt söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara sött eller ej, men det går fullständig utmärkt att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också utmärkt att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml och det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Varje flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också enormt bra i yoghurt, hemgjord isglass eller frozen yoghurt. vispa grädde vaniljsocker
Även i fixa smetar kan man ha i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- och kolhydratsfria. Man kan alltså med bra samvete förtära sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till och med att äta under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets urval finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med kolsyrat mineralvatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det oxå bra att mixa smakerna. Då kan man skapa egna färg- och smakkombinationer som blir extra skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med brandgul färg? Vill man hava lila så blandar man jordgubbe och blåbär och får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.