Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt urval av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt bananfärgad och smaken bestämd banan, precis de kvaliteer man söker i en smak- och färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis dekorera tårtor samt bakelser med den, det går fullständig utmärkt att tappa aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är också enormt bra att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan tillsammans med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en endaste kalori eller kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde och fika fortsätter att vara totalt fria från både kolhydrater samt kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men oxå folk i allmänhet. Folk som lider av sockersjuka, små barn som inte bör acklimatisera vi socker och alla de som av olika anledningar försöker skära ned på socker, kalorier samt kolhydrater kan avvika mycket användbarhet av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, samt alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, därtill tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron samt pepparmint. Framgångarna med tidigare smaker har varit enorma samt efterfrågan är stor. Man kan läsa mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com och aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet som LCHF, Atkins eller Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är lätt att tråkas ut av att blott förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde samt äta som det är, istället för en sötsak när suget på något gosigt samt gott kommer tassa. I yoghurt är den lika god samt eftersom den tål både värme och köld kan man använda den i bakverk, frostings, hemmagjord glass och frozen yoghurt. Bara fantasin sätter halt i själva verket.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man lägga ihop det så fungerar både Stevia och Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge speciell bitter eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns nuförtiden oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade och sockerfria för att bevaka allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda samt riktigt goda, du kommer aldrig ämna anskaffa färdig lemonad åter!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att använda på födelsedagstårtor, i bakning samt annat. Barn älskar de intensiva färgerna samt de mjuka smakerna, särskilt banan, melon och jordgubbe är barnens favoriter. vispa grädde uten visp

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna samt hälsan!