Broddar till löparskor är ett behöver för springfantaster

Broddar till löparskor finns nu att inhandla en del varstans. I sportbutiker eller på webben på bl a allt-fraktfritt.com är det isbroddar, men de tar final snabbt! Bara på nätet kan man känna sig ganska så förvissad med att kunna finna halkbroddar när än man är i behov.

Broddar till löparskor blir mer eftertraktade för varje år som går, allt fler önskar känna sig trygga i löpspåren samt fria att springa ut en runda när än andan faller på. För en som trivs att springa i naturen känns löpbandet på gymmet hemskt oinspirerande samt kanske faller man därför enkelt ur gängorna under vintern. Problemet är ju att vi här i norr innehar väldigt lång vinter och om man skall tveka med sin motionsträning under en så pass enorm del av året så når man kanske inte riktigt däråt man önskar med sin exercis.

Info från: http://allt-fraktfritt.com/broddar-halkskydd-80/broddar-ishalkskydd-dubbar-fram-valfri-storlek-719.html
Broddar skor används ej blott utav motionärer och idag rekommenderar man alla att använda broddar till skor när det finns risk för glatt väglag. Ungefär 25000 individer halkar årligen samt slår sej så pass allvarligt att de tvingas uppsöka akuten. Något fler är kvinns än män samt hälften utav dem alla är under 30 år.

De som använder skor med broddar är mestadels exakt de som motionstränar, alternativt hör till den äldre generationen. Emellertid inträffar ungefär 40 % av samtliga halkolyckor på trottoarer samt vägar. En tredjedel händer på tomten samt i ens bostadsområde. När det gäller barn så sker nästan hälften under skoltid. Fotled samt handled är det vanligaste skadeområdet, men hjärnskakning är inte heller helt ovanligt.

När det gäller äldre individer så behövs extra försiktighet eftersom deras apostlahäst är skörare samt bryts lättare. En mycket allvarsam skada bland äldre är av lårbenshals eftersom det ej är så lätt att tillfriskna från och innehar en gammal anatomi en gång tvingats hejda sig under längre tid så blir hela systemet påverkat. Dock brukar äldre utföra betydligt större försiktighetsåtgärder än yngre, antagligen innehar de med sej en käpp alternativt rollator att stödja sig på därjämte.

Det finns givetvis olika typer utav isbroddar till skor, somliga är mer pålitliga än andra ehuru alla totalt färdigt skänker bättre grepp mot marken än inga alls. Broddar till löparskor skall täcka hela skosulan och helst skall det existera 2-4 metallpiggar under hälen samt 4-6 stycken under framfoten. Alldenstund man kommer opp i rättså hög fart när man springer så är det viktigt att det finns brodda runder hela foten.

För normalare vardagsbruk så kan det räcka med halvfots sko broddar. Helst ska de få kardborrsknäppning eftersom det gör dem enklare att anpassa samt att röra samt av. Alldenstund att man aldrig någonsin får lov att bära broddar språngmarsch inne då de förstör golvytor, så behöver halkbroddar tas utav samt på varje gång man traskar i och ur bussar, in och ut ur butiker samt så klart till jobbet.

Så, älskar man sitt löpspår samt känner sig avhängig kontakten med marken så gör man sej själv en enorm tjänst genom att investera i broddar till löparskor före vintern.