Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Mintkola.

Svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Hemgjord mintkola lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

Den juice man blossar i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-vätska. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Gräddkola med mint smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Gräddkola med en aning mint är hur Hemgjord mintkola smakar. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.