Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Blåbär.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Blåbär Shake N´ Vape e-vätska.se.

vape

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Blåbär smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Åtskilliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, godis-aromer, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Blåbär har en smak av Blåbär. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Våra aromer satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

e

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.