Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Persika e-vätska till e-cigg

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Nyplockad persika lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

elcigg

E-vätska eller e-juice kallas den juice man röker (ångar) i e-cigg. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Fruktig persika smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Det nya sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och läsk.

Persika plockad direkt från trädet är hur Fruktig persika smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer från oss i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

e

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar smaker till snaps, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-liquid är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.