Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Violtabletter.

Svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Viol lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-juice

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-vätska. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Åtskilliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Vanliga aromer på e-juice är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

Violtabletter förväntas bli populär då den har en ädel arom av Violtabletterna i små tablettaskar. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så stor att livslängden är Två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Dessa marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.