Kolla lottoraden lördag i direktsänd dragning

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning vart år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas förstås in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju nummer som skall komma i rätt följd för att ge vinst. Man kan kombinera sin lottorad med att tippa på Jokern samt då ha möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 och har som mest get en enskild spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att spela på lotto är en helig hävd för vissa och en sällan förekommande impulsiv impuls för andra också finns det de som slår vad kanske varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hur ofta man spelar samt vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel slår vad allt mer och ofta. Att spela lotto är hurdan lätt som helst, nära nog lika lätt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 kollar man på lördag kl. 19.55 eller på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man missa den går det att finna resultatet på både nätet och text-TV.

Spelande på nätet växer och allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar emellertid att hälft poängen med att spela går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många slår vad också precis före slussarna stängs för inlämning samt stannar kvar och dricker en bägare kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag eller onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna metod vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att spela lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett angeläget tips att från begynnelsen bestämma hur mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett bekymmer som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla stånd, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man vigga till höger och vänster och ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spel, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt flamma odds för att man ska bli miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en sund nivå och med realistisk attityd. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Läs mer här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen händer.