Kolla lottoraden lördag i direktsänd dragning

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos avstamp 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning vart år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas förstås in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju nummer som ska komma i rätt ordning för att ge vinst. Man kan kombinera sin lottorad med att tippa på Jokern samt då ha chans att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot samt alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett idé från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 samt har som mest get en enskild spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att spela på lotto är en sakral tradition för vissa och en sällan förekommande spontan ingivelse för andra oxå finns det de som slår vad antagligen varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hur ofta man lirar och vad man har för rutiner runt spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel slår vad allt mer samt ofta. Att satsa lotto är hurdan lätt som helst, nästan lika lätt som att raspa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 eller på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ungefär 5 minuter samt skulle man missa den går det att finna resultatet på både nätet och text-TV.

Spelande på nätet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare anser emellertid att hälft poängen med att satsa går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud och fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många lirar oxå precis före slussarna stängs för inlämning och stannar kvar och dricker en bägare kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att satsa lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett angeläget förslag att från begynnelsen avgöra hurdan mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka eller månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i frekvens med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett bekymmer som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat dän alla sina pengar börjar man låna till höger och vänster och ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spel, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt flamma odds för att man skall bli miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en sund nivå och med jordnära inställning. Lottospel ska vara ett nöje, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Läs mer här

Lottoraden lördag kan man satsa på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.